Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul se desfășoară exclusiv online. Află mai multe aici!

Operatori economici

Operatori economici

DELGAZ GRID S.A. pune la dispoziţia operatorilor economici autorizaţi ANRE interesaţi, prezenta platformă online de înregistrare a fişelor de evidenţă a verificărilor/reviziilor tehnice la instalaţiile de utilizare gaze naturale, care se doreşte a fi disponibilă nonstop şi cu titlu gratuit. Apreciem că utilizarea acestei modalităţi de comunicare digitală – accesibilă, rapidă şi eficientă, va duce la îmbunătăţirea activităţii părţilor implicate, în beneficiul direct al clienţilor.

Pentru a beneficia de acest mijloc de comunicare şi pentru a putea lua act de drepturile şi obligaţiile asociate, este necesară întocmirea unui protocol. Documentul propus spre semnare se regăseşte aici.

Contul deschis, cu respectarea ghidului şi a termenilor / condiţiilor de utilizare a platformei, urmează a fi activat ulterior primirii de către DELGAZ GRID S.A., prin poştă, a protocolului mai sus amintit.

Date contact Back Office verificări/revizii DELGAZ GRID S.A.: Bulevardul Pandurilor, nr.42, etaj, 5, birou 5012, Tg.Mureş, jud. Mureş Email: verificari.revizii@delgaz-grid.ro