Servicii online

Suntem online pentru tine!

Totul poate fi rezolvat din confortul casei tale.

Descoperă care sunt serviciile online, legate de activitatea de distribuție energie electrică și gaze naturale pe care ți le punem la dispoziție.

Delgaz Grid

Depunerea online a cererilor de racordare

Poți depune online cererile tale de racordare, împreună cu documentele aferente și poți urmări pas cu pas stadiul acestora.
De asemenea, ai posibilitatea de a face plata online pentru serviciile legate de racordarea la rețea, fără a fi nevoie să te deplasezi la sediile noastre sau la bancă.

Programarea citirilor și/sau înlocuirilor contoarelor

Prin intermediul acestei facilități ne poti comunica data la care le poți permite colegilor noștri accesul la contorul de energie electrică și/sau gaze naturale. Accesul este necesar pentru citirea si/sau înlocuirea aparatelor de măsură.

Delgaz Grid
Delgaz Grid

Verificarea întreruperilor în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale

Verifică dacă locul tău de consum este afectat de o întrerupere în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale și află detalii cu privire la modul de soluționarea al acestora.

Transmiterea online a solicitărilor, sesizărilor și reclamațiilor

Suntem online pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie, privind serviciul de distribuție energie electrică și gaze naturale. Ne poți contacta prin Formularul de Contact sau prin adresele de e-mail dedicate fiecprui județ.

Delgaz Grid
Delgaz Grid

Programarea online a vizitelor la Centrele de Relații cu Publicul

Din grijă pentru clienți și angajați, recomandăm evitarea deplasărilor și utilizarea serviciilor online.
Dacă totuși dorești să ne vizitezi, îți poți programa vizita la Centrele noastre de Relații cu Publicul.