Program
recrutare tineri

Programul pentru tineri ingineri, instalatori şi electricieni este exact ceea ce ai nevoie dacă eşti tânăr absolvent în aceste specializări şi ai experienţă între 0-5 ani în domeniu.

Ce îţi oferim?

 1. Un program de dezvoltare complex adresat tinerilor ingineri, instalatori, electricieni, derulat pe parcursul a 24 de luni, în care vei fi angajat al companiei noastre.
 2. Posibilitatea de a învăţa într-un mediu dinamic, de la profesionişti, în cadrul diverselor activităţi de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice, în funcţie de propriile opţiuni şi de nevoile companiei.
 3. Parcurgerea mai multor stagii de pregătire în diverse activităţi din sfera distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică.
 4. Sprijinul unui mentor cu experienţă din companie, care îţi va oferi suport permanent şi va monitoriza parcursul tău în cadrul companiei, oferindu-ţi consiliere şi coaching.
 5. Posibilitatea ca la finalul programului să îţi continui activitatea în companie, având o bază solidă de cunoştinţe şi abilităţi.

Profilul candidatului

Ingineri

 1. Studii superioare Inginerie (experienţă 0-5 ani)
 2. Specializare în ariile petrol şi gaze, construcţii şi instalaţii, energetică, electroenergetică sau energetică industrială
 3. Orientat(ă) spre munca de teren şi de birou
 4. Nivel mare de flexibilitate şi mobilitate
 5. Bune cunoştinţe de operare PC
 6. Persoană flexibilă, dornică de a învăţa, cu bune abilităţi de comunicare

Instalatori, electricieni

 1. Absolvent de liceu, şcoală de arte şi meserii, şcoală profesională (experienţă 0-5 ani)
 2. Electricieni: specializarea electrician/electromecanic/ instalaţii electrice, apt pentru lucrul la înălţime şi pentru lucrul în instalaţii electrice sub tensiune
 3. Instalatori: specializarea mecanic/electromecanic/ petrol şi gaze/ instalaţii/construcţii civile şi industriale
 4. Nivel mare de flexibilitate şi mobilitate
 5. Bune cunoştinţe de operare PC
 6. Persoană flexibilă, dornică de a învăţa, cu bune abilităţi de comunicare

Delgaz Grid S.A.

Bd. Pandurilor nr. 42, etaj 4 540554, Târgu Mureş, Mureş
0040 265 260 418 office@delgaz-grid.ro