Procesul nostru
de recrutare

Întâmpinăm cu brațele deschise persoane ambițioase care sunt în căutarea unei provocări interesante în domeniul energiei globale și care vor să beneficieze de structura unei companii internaționale de succes.

Aplicație online

Primul pas spre organizația noastră este prin instrumentul nostru de recrutare online. Aici puteți încărca toate documentele dumneavoastră și puteți aplica la pozițiile la care doriți. Cu doar câteva clicuri veți fi mai aproape de viitorul dumneavoastră profesional! De îndată ce candidatura dumneavoastră a fost încărcată în sistem veți primi confirmarea acestui fapt prin email.

Preselecție și primul contact telefonic

În următorul pas din procesul de recrutare, recrutorul și managerul direct vor evalua candidatura dumneavoastră și prin prisma cerințelor pozițiilor vacante. În funcție de poziție, de numărul candidaturilor primite sau de domeniul în care candidați, acest proces poate necesita mai mult sau mai puțin timp . În cazul în care candidatura dumneavoastră se remarcă pe durata acestui proces, veți fi invitat la un interviu telefonic. Acesta este un prilej foarte bun de a vă cunoaște mai bine și totodată veți avea posibilitatea de a pune întrebări și de a clarifica eventuale neclarități.

Interviu cu Managerul Direct

Candidații identificați în timpul interviului telefonic cu abilitățile și calificările necesare vor fi invitați la un interviu personal. În timpul interviului personal veți avea oportunitatea de a discuta cu managerul direct despre poziție, despre angajator, și despre așteptările dumneavoastră în ceea ce privește această poziție.

Aproape ați terminat: oferta

După un interviu de succes cu Managerul Direct, vom pregăti oferta și vă vom contacta pentru a discuta următorii pași. Vă rugăm să aveți în vedere că întregul proces de recrutare poate dura între 6 – 10 săptămâni.

Descoperiți Delgaz Grid pe cont propriu! Întâmpinăm cu brațele deschise persoane ambițioase care sunt în căutarea unei interesante provocări în domeniul energiei globale și care vor să beneficieze de structura unei companii internaționale de succes.

Dacă aveți întrebări cu privire la modul în care să aplicați, vă rugăm să nu ezitați să ne trasmiteți un mesaj la recrutare@eon-romania.ro.

Întrebări și răspunsuri

 1. 1. De ce fel de browser am nevoie pentru a aplica online?

  Sistemul nostru de recrutare online operează cu toate tipurile de browser generice.

 2. 2. Cui îi pot adresa aplicația mea?

  Vă rugăm să formulați aplicația dumneavoastră într-un ton neutru (Stimată doamnă/Stimate domn), deoarece documentele vor fi evaluate de către un recrutor și de către un membru al departamentului pentru care aplicați.

 3. 3. Ce să fac dacă am uitat parola mea pentru portalul online de cariere?

  Pe ecranul de logare a portalului nostru online de aplicații apăsați pe link-ul "Ați uitat parola?". O noua parolă va fi trimisă imediat către adresa dumneavoastră de email.

 4. 4. Mai pot edita documentele mele odată ce au fost deja trimise?

  Salvați link-ul (adresa URL) către sistem, pentru a vă putea loga în sistemul nostru de aplicații online după trimiterea aplicației. Sunt posibile numai schimbări minore asupra documentelor. Dacă nu ați salvat linkul, îl puteți găsi în confirmarea de înregistrare sau vă puteți loga cu informațiile dumeavoastră de utilizator în portalul de cariere

 5. 5. Cât timp durează în general până voi primi feedback legat de aplicația mea?

  Fiecare aplicație este tratată pe bază individuală. Aplicațiile sunt preselectate de către un recrutor, iar apoi trimise mai departe către departamentul specific. Întrucât procesul de selecție se desfășoară în mai multe etape, în care sunt implicate mai multe părți, nu vă putem da un interval de timp precis. Încercăm să procesăm aplicația dumneavoastră cât mai repede posibil.

 6. 6. Nu pot trimite aplicația. Ce pot să fac?

  Vă rugăm să verificați în statusul aplicației la categoria "grad de completare" și să vă asigurați că toate bifele sunt verzi. Este important ca fiecare pas al aplicației să fie marcat drept complet, în așa fel încât să puteți trimite aplicația.

 7. 7. În ce formate și dimensiuni pot încărca documentele mele?

  Tipuri posibile de fișiere sunt: DOC, PDF, HTML, PPT, XLS, CSV precum și fișiere de imagine sau de text. Fișierele nu vor depăși 5 MB.

 8. 8. Cum aflu dacă aplicația mea a fost primită?

  Odată ce ați apăsat "completați aplicația", aplicația dumneavoastră online va fi trimisă sistemului nostru și veți primi automat o confirmare de primire prin email.

 9. 9. Cum pot verifica statusul aplicație mele?

  Puteți verifica statusul aplicației dumneavoastră în profilul dumneavoastră în orice moment. Salvați link-ul (adresa URL) către sistemul de aplicații online pentru a vă putea loga în portalul nostru de cariere după ce ați trimis aplicația și pentru a putea viziona statusul aplicației dumneavoastră. Dacă nu ați salvat link-ul, îl puteți găsi în confirmarea dumneavoastră de înregistrare ori vă puteți loga din nou cu datele dumneavoastra de acces în portalul nostru de cariere prin intermediul paginii noastre web.

 10. 10. Pot aplica doar online sau este și aplicația prin e-mail sau pe hârtie posibilă?

  Vă rugăm să aplicați doar online prin intermediul paginii noastre de carieră. Ne bucurăm să primim aplicația dumneavoastră!

 11. 11. De cât timp am nevoie pentru aplicația mea online?

  Pentru aplicația dumneavoastră online pe portalul nostru de cariere veți avea nevoie de aproximativ 15-20 de minute în cazul în care aveți CV-ul, scrisoarea de intenție precum și certificatele dumneavoastră de muncă și academice pregătite.

 12. 12. Sunt anunțurile de posturi vacante pe pagina online întotdeauna actualizate?

  Toate anunțurile de posturi vacante de pe site-ul nostru de cariere sunt actualizate. Ne bucurăm să primim aplicația dumneavoastră!

 13. 13. Pe cine pot contacte referitor la întrebări legate de procesul de aplicație?

  Pentru întrebări referitoare la aplicația dumneavoastră, vă rugăm sa ne contactați prin intermediul adresei de email recrutare@eon-romania.ro.