Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul se desfășoară exclusiv online și telefonic. Află mai multe aici!

Presă

Delgaz Grid a modernizat la Odorheiu Secuiesc 22 kilometri din rețeaua de gaz

20.12.2019, Harghita

Alte proiecte de investiţii pentru schimbarea a 9 km de conducte şi branşamente sunt în lucru sau aşteaptă undă verde de la autorităţi; 

Pentru anul viitor compania pregăteşte proiecte noi pentru înlocuirea a cel puţin 15 km de conducte şi branşamente;

Delgaz Grid a îndeplinit obiectivul pe care l-a fixat pentru acest an la Odorheiu Secuiesc, respectiv modernizarea a cel puţin 20 km din reţeaua de gaz a municipiului. În fapt, compania a finalizat până la jumătatea lunii decembrie înlocuirea a circa 22 km de conducte de gaze naturale. Lucrările de refacere a carosabilului sunt într-un stadiu avansat, circa 90% din acesta fiind refăcut. 

“Sunt mulţumit că am reuşit să facem ceea ce ne-am propus anul acesta. Nu a fost uşor nici pentru noi, dată fiind amploarea investiţiilor, nici pentru oamenii care au trebuit să suporte şantierele de pe străzi. Nu am fi reușit fără sprijinul autorităților locale și întelegerea locuitorilor din Odorheiu Secuiesc. Dar în final rezultatele vor fi pe măsură, şi anume să avem reţele de gaz sigure zeci de ani de acum încolo”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Proiectele companiei nu se opresc aici, alte tronsoane de reţea, în lungime de aproximativ 5,4 km, fiind în curs de a fi modernizate. Totodată, două proiecte noi pentru înlocuirea a 3,5 km din reţea sunt în prezent în stadiul de obţinere a aprobărilor necesare pentru începerea lucrărilor.

În plus, pentru anul viitor, compania şi-a propus demararea altor noi proiecte de investiţii care urmăresc înlocuirea a încă cel puţin 15 km din reţeaua de gaz a municipiului.