Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul se desfășoară exclusiv online și telefonic. Află mai multe aici!

Presă

Delgaz Grid a demarat la Cluj Napoca un nou proiect de investiţii în valoare de 1,7 milioane de lei pentru modernizarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale

18.07.2019, Cluj

Alimentarea cu gaz va fi sistată de vineri seara până sâmbătă dimineaţa pe străzile Ion Creangă, Victor Babeş şi Neagră.

Delgaz Grid a demarat săptămâna aceasta o importantă lucrare de investiţii în municipiul Cluj Napoca care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime totală de circa 2,6 kilometri pe străzile Ion Creangă, Victor Babeş, Gheorghe Şincai, Alexandru Borza, Neagră şi Stâmbă. Investiţia a cărei valoare estimată se ridică la 1,7 milioane de lei va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru luna noiembrie a acestui an.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice în cadrul acestui proiect de investiţii Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, vineri, 19 iulie, începând cu ora 22:00, pe străzile: Ion Creangă, Victor Babeş şi Neagră. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, sâmbătă, 20 iulie, cel mai probabil începând cu ora 6.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei, în 2018 fiind investiţi aproximativ 232 de milioane de lei în cele 20 de judeţe în care compania operează.