Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul se desfășoară exclusiv online și telefonic. Află mai multe aici!

Presă

Delgaz Grid investeşte circa 4.5 milioane de lei pentru modernizarea reţelei de distribuţie gaz din judeţul Cluj

18.06.2019, Cluj

Reţeaua din judeţ va fi modernizată pe o lungime de circa 20 kilometri;

Cele mai ample lucrări de investiţii se vor derula la Dej, Gherla, Pădureni şi Viişoara.

Un număr de 4 proiecte de investiţii, cu o valoare totală de circa 4.5 milioane de lei sunt planificate pentru acest an în judeţul Cluj. Toate aceste proiecte vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale.

„Investim an de an sume considerabile pentru modernizarea reţelelor, aceste lucrări fiind prioritare pentru noi, pentru că punem în prim plan beneficiile aduse clienţilor noştri şi anume: creşterea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

În municipiul Dej compania îşi propune un proiect de investiţii care urmăreşte înlocuirea de conducte şi branşamente pe o lungime circa 1.7 kilometri pe str. Dealul Florilor, Clopoţeilor, Brânduşei, Ciceului şi Merilor. Alt proiect vizează înlocuirea reţelei pe o lungime de aproximativ 2 kilometri pe str. Hăşdăţii, Iazului, Câmpului şi Ciocârliei din Gherla.

Lucrări de modrnizare a reţelei de gaz sunt prevăzute şi pentru localităţile Pădureni şi Viişoara, unde vor fi înlocuiţi peste 4 kilometri, respectiv, 11 kilometri de conducte şi branşamente.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei Delgaz Grid, valoarea totală a investiţiilor prevăzute pentru acest an fiind de aproximativ 180 milioane de lei (37,8 milioane euro). La nivelul întregii companii, în acest an Delgaz Grid şi-a propus să modernizeze peste 350 kilometri de conducte şi branşamente gaze naturale.