Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul se desfășoară exclusiv online și telefonic. Află mai multe aici!

Presă

Delgaz Grid finalizează o investiţie de circa 0,9 milioane lei în sistemul de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Piatra Neamţ

02.05.2019, Neamt

Modernizarea reţelei de gaze naturale pe o lungime de aproximativ 2 km va creşte gradul de siguranţă şi va reduce semnificativ riscul producerii unor avarii

Pentru cuplarea şi punerea în funcţiune a noii conducte, compania noastră este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale vineri, 3 mai a.c., începând cu ora 09.00, pentru consumatori de pe stăzile: General Dăscălescu, Mioriţei, Gh.Doja, Strămutaţi, Horia, Ion Slavici, D.Bolintineanu, Izvoare, Transilvaniei, Aurel Baieşu, Dunării, 1 Mai, Alianţei, Banatului, Pescăruş, Prieteniei, Terasei, Zefirului, Moldovei şi Cracău din municipiul Piatra Neamţ.

Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări. Finalizarea investiţiei de înlocuire a 2 km de conductă de medie presiune pe strada Gara Veche, în valoare de aproape 0,9 milioane lei, conferă un grad ridicat de siguranţă sistemului de distribuţie, reducând semnificativ riscul producerii unor avarii majore.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o priocupare permanentă a companiei noastre, în 2018 fiind investiţi aproximativ 232 de milioane de lei.  

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).