Presă

Delgaz Grid modernizează peste 6 kilometri din rețeaua stradală de gaze naturale din Piatra Neamț

05.08.2022, Neamt

  • Vor fi amplasate conducte și branșamente noi pe bd. Decebal și străzile Mihail Sadoveanu, Traian și Liliacului;
  • Pentru a face posibilă realizarea lucrărilor, circulaţia este restricționată.

Delgaz Grid derulează, în această perioadă, pe bd. Decebal din municipiul Piatra Neamț, unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii de modernizare a sistemului de distribuție ale companiei, cu o valoare de peste 6 milioane de lei.

Proiectul presupune lucrări complexe de înlocuire a conductelor stradale de gaze naturale şi a 70 de branşamente, pe o lungime totală de peste 6 kilometri, pe bd. Decebal și străzile Mihail Sadoveanu, Traian și Liliacului.

Investiţia are ca scop creșterea siguranței în alimentarea cu gaze naturale și îmbunătățirea serviciului de distribuție pentru locuitorii din Piatra Neamț și are durata de execuție de opt luni, cu termen de finalizare anul 2023. În acest an lucrările se vor desfășura pe bd. Decebal, unde vor fi înlocuiți peste 4 kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale.

Pentru a face posibilă realizarea acestui proiect, este necesară restricționarea circulaţiei rutiere în zona lucrărilor, pe o lungime cuprinsă între 50 şi 200 de metri, în funcţie de tronsonul la care se lucrează. Lucrările vor fi executate în timpul zilei, până seara, dar vor fi situații când se va interveni și pe timpul nopții.

Delgaz Grid colaborează cu autorităţile locale şi depune toate eforturile pentru a reduce la minimum disconfortul generat de aceste lucrări de investiţii. Compania le cere scuze tuturor celor afectați și le mulțumește pentru înțelegerea și sprijinul acordat în vederea realizării acestui proiect important pentru municipiul Piatra Neamț.

 

Galerie