Presă

Delgaz Grid investește peste 3 milioane de lei pentru modernizarea rețelei de gaz din localitatea Bocșa

27.04.2022, Caras-Severin

  • Anul trecut, în județul Caraș-Severin au fost înlocuiți aproximativ 9 kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri.

Delgaz Grid va desfășura anul acesta, în localitatea Bocșa, un proiect de investiții în valoare de peste 3 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 5 kilometri. Scopul investiției este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum și a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Proiectul de investiții, care constă în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se va derula pe zece străzi din localitate.

Anul trecut, în județul Caraș-Severin s-au desfășurat două proiecte de investiții prin care au fost înlocuite conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de aproximativ 9 kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 4 kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au derulat în localitatea Bocșa și în municipiul Reșița.

Delgaz Grid a investit, în anul 2021, în distribuția de gaze naturale, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

Galerie