Presă

Delgaz Grid va moderniza rețeaua de gaz din Arad pe o lungime de 12 kilometri

27.04.2022, Arad

  • Anul trecut, în județul Arad au fost înlocuiți peste 20 de kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 34 de kilometri.

Delgaz Grid va desfășura anul acesta, în județul Arad, un amplu proiect de investiții în valoare de aproximativ 3 milioane de lei, pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 12 kilometri. Scopul investiției este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum și a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze na-turale.

Proiectul de investiții, care constă în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se va derula pe 13 străzi din municipiul Arad.

Anul trecut, în județul Arad s-au derulat trei proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de peste 20 de kilometri, iar rețeaua a fost extinsă cu peste 34 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitatea Arad.

Delgaz Grid a investit, în anul 2021, în distribuția de gaze naturale, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Totodată, anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale în localități din județele Bacău, Neamț, Satu Mare, Iași și Hunedoara și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale în județele Bacău, Hunedoara, Iași, Neamț și Sibiu.

Galerie