Condiţii de utilizare

Delgaz Grid S.A. depune eforturi pentru a include informații complete și corecte în acest site, fiind însă imposibilă acordarea unei garanţii complete cu privire la actualitatea, acurateţea şi integralitatea datelor publicate. Delgaz Grid S.A. îşi rezervă dreptul de a adăuga informaţii noi, de a elimina sau de a efectua modificarea informațiilor de pe acest site, în orice moment, fără notificare prealabilă. În vederea facilitării accesului spre alte site-uri care pot prezenta interes pentru vizitatori, Delgaz Grid S.A. publică pe pagina proprie link-uri sau plugin-uri către acestea, declinându-şi orice responsabilitate cu privire la conţinutul site-urilor terţe, responsabilitate care este şi va aparţine întotdeauna proprietarului site-ului sau administratorului acestuia.

Conţinutul acestui website este protejat de drepturi de autor. Cu toate acestea, Delgaz Grid S.A. acordă vizitatorilor dreptul de a stoca și de a reproduce orice text furnizat în cadrul acestui site fără a fi permisă însă copierea, stocarea, modificarea sau reproducerea integrală sau parţială a imaginior și diagramelor afișate în cadrul acestui site, cu excepţia imaginilor disponibile în arhiva de imagini sau a celor care însoţesc comunicatele de presă.

Toate mărcile şi logo-urile incluse pe acest site sunt mărci înregistrate. Toate informaţiile şi datele, precum şi utilizarea acestora sunt supuse şi beneficiază de protecţia legislaţiei române.

Delgaz Grid S.A. nu este responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, inclusiv dar nu numai, pierderi de profit cauzate potenţial de utilizarea informaţiilor sau datelor cuprinse în aceast site. Sunt excluse de asemenea orice drepturi suplimentare şi obligaţii între Delgaz Grid S.A. şi utilizatorul acestei pagini web sau terţi.

Delgaz Grid S.A. Sediu Social/Registered Office: 540554, Târgu Mureş, Bd. Pandurilor nr. 42, et. 4 CUI/VAT 10976687

Consiliul Director Cristian Secoșan (Director General), Ferenc Csulak, Mihaela Loredana Cazacu, Anca Liana Evoiu, Petre Stoian

Preşedintele Consiliul de Administraţie Volker Raffel